Reviews

DG Montage

Reviews

DG Montage

Systeemwanden Dg montage

Totaalservice

Levering & Montage

R

Specialist

Ruim 15 jaar ervaring

VCA gecertificeerd

Veilig en gezond werken

Diensten

Totaalservice

Levering & Montage

R

Specialist

met ruim 15 jaar ervaring

VCA

gecertificeerd

Rated 5,0 out of 5
23/06/2022

D.G. Montage heeft van onze grote openzolder een fantastische leefruimte gemaakt. De 45m2 is onderverdeeld in een werkruimte met inloopkasten, slaapkamer en een ruime overloop om te kunnen wassen en strijken.

Dennis en zijn team zijn kundig en komen hun afspraken na. Ze zijn niet te beroerd om onvoorzien werk ook mee te nemen en hebben mij van diverse adviezen voorzien voor overige projectjes in de woning. De boel werd elke dag netjes opgeruimd wat zeer prettig was.

De wanden gemaakt van metalstud zijn spekglad en veel minder kwetsbaar dan gestucte wanden. Al met al zeer tevreden met het eind resultaat en ik kan daarom iedereen die zijn zolder wil verbouwen D.G. Montage aanbevelen. Daar ga je geen spijt van krijgen!

O van Garderen
Rated 5,0 out of 5
26/02/2022

Dennis en Roy hebben in een kort tijdsbestek van een week een mooie zolder gemaakt. Met Dennis is er goed overleg. Wij hebben het als zeer prettig en bovenal gezellig ervaren in huis. Een warme aanbevelingen voor een iedereen.

Jacco en Mariëlle

Jacco
Rated 5,0 out of 5
11/01/2022

Dennis en Roy hebben bij ons de zolder verbouwd en het resultaat was eigenlijk nog beter dan wij voor ogen hadden. Ze nemen geen genoegen met half werk en ze hebben het daarnaast ook binnen een week, inclusief alles afwerken en afverven, gedaan.

Een zeer groot bijkomend pluspunt is ook nog een keer dat beide heren erg gezellig zijn en het geen straf is om een kopje koffie/thee met ze te drinken! Top werk mannen!

Wessel
Contact

Heeft u vragen over onze wanden en plafonds?

Neem dan gerust contact op met DG Montage in Ede voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Adres

Drouwenerzand 25, 6718 MC Ede

KvK

56729561