Systeemplafonds

DG Montage Ede

 

Totaalservice

Levering & Montage.

R

Specialist

met ruim 15 jaar ervaring

VCA

gecertificeerd

0611363000

Bel voor een afspraak

Systeemplafonds

Een plafond isoleren is een uitstekende manier om geluidsoverlast tegen te gaan. DG Montage in Ede levert en monteert hiervoor systeemplafonds en Metal Stud plafonds. Ook fungeren deze plafonds goed als woningscheidend en brandwerend. Bij geluidsoverlast maken we een onderscheid tussen luchtgeluid en contactgeluid. Contactgeluid moet in principe zoveel mogelijk aan de bron worden verholpen, dus op de vloer. Systeemplafonds zie je veel in bedrijfspanden, winkels en ziekenhuizen. De strakke, zakelijke uitstraling van deze plafonds past hier uitstekend. Kwalitatieve systeemplafonds hebben een goede akoestiek en lichtreflectie, zijn gemakkelijk te reinigen en te verwerken en brandveilig. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Een systeemplafond is opgebouwd uit een verzinkt stalen ophangsysteem, voorzien van inlegpanelen die leverbaar zijn in vele soorten en kleuren. DG Montage in Ede heeft voor elke wens het juiste systeemplafond, of het nu gaat om een plafond isoleren of verlagen.

Uw wensen bespreken?

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Metal Stud plafonds

Metal Stud plafonds bestaan uit een draagsysteem van metalen profielen en gipskartonplaten en vormen een naadloos gesloten plafond. U heeft de keuze uit verschillende draagsystemen, afhankelijk van uw wensen. Metal Stud plafonds zijn zeer geschikt voor gladde, strakke plafonds of als basis voor een schuurplafond. Ze worden veel toegepast bij renovatiewerken of bij woningscheidende plafonds die brandwerend moeten zijn. U kunt Metal Stud plafonds prima aanpassen aan uw eisen door de ruime keuze in de ophangsystemen, plaatdiktes en isolatiediktes.
Metal Stud plafonds zijn ook zeer geschikt voor het mooi afwerken van een houten vloerconstructie. Het plafond wordt dan direct tegen de vloerconstructie gemonteerd. Verlaagde Metal Stud plafonds worden veel gebruikt voor het maken van verlaagde plafonds. Vrijdragende Metal Stud plafonds zie je weer veel bij de renovatie van oude plafonds. Het plafond wordt dan los van de vloerconstructie gemonteerd en zorgt voor een hoge geluidsisolatie.

Ede

 

Veenendaal

 

Wageningen

 

Arnhem

 

Wilt u meer informatie over onze systeemplafonds en Metal Stud plafonds?

Neem dan contact op met DG Montage in Ede.